Aloitus > Hakuohjeet

Hakuohjeet

Tällä sivulla on yleistä tietoa hakemisesta. Tarkempia ohjeita maakunnittain viranomaisten yhteystietoineen löytyy maakuntaosioista vasemman laidan valikon kautta.


EU:n rakennerahastojen kansallisten ohjelmien rahoitusta haetaan EURA 2007 rahastojen hallintajärjestelmän kautta. Järjestelmä on otettu käyttöön 22.10.2007. Sen avulla on mahdollistaa täyttää sekä EAKR- että ESR-hakemuksia. EURA2007-järjestelmän avulla ei voi hakea TE-keskusten yritysten kehittämisavustusta tai yritysten toimintaympäristön kehittämisavustusta, Finnveran lainoja ja takauksia eikä Tekesin tutkimus- ja tuotekehitysrahoitusta. Myöskään Alueellisen yhteistyön tavoitteen sekä ENPI CBC –ohjelmien hakumenettelyt eivät kuulu EURA2007 –järjestelmään.

Lisätietoja hakumenettelyistä saat ottamalla yhteyttä yllä mainittuihin rahoittajiin sekä Alueellisen yhteistyön tavoitteen sekä ENPI CBC –ohjelmien osalta ohjelmien hallintoviranomaisiin tai ohjelmasihteeristöihin.


Miten haen?

Minulla on hankeidea – mitä teen? Kun sinulla on idea uudesta hankkeesta, johon haluat hakea tukea EAKR- tai ESR-ohjelmasta, voit edetä seuraavasti:Millaisia hankkeita EU tukee?

Kuka voi hakea rahoitusta?


Muut rahoitusmahdollisuudet

Viestintä ja graafinen ohjeistus