Siirry suoraan sisältöön

Urheilu-uutiset

Tietoa alueen urheilu-uutisista.
Urheilu-uutiset

Urheilu-uutiset Itä-Suomesta

Jääkiekko on käytännössä Suomen kansallispeli ja joka vuotuisia jääkiekon MM-kisoja katsotaan suurella intohimolla. MM-kisojen lisäksi kotoinen Liiga tarjoaa jännittäviä jääkiekko-otteluita, joten jääkiekkofaneille riittää seurattavaa lähes koko vuodeksi. Otteluiden lisäksi siirtouutiset sekä joukkueiden kuulumiset ovat osa jääkiekkoa seuraavan ihmisen elämää. Urheilu-uutisissa voi lukea pelaajien haastattelua ja valmennustiimin viimeisimmät kuulumiset. Lisäksi muun muassa seuraavien otteluiden alkamisajoista saa tietoa varsinkin paikallisuutisista. Uutisia löytää monipuolisesti erilaisista kanavista ja viime aikoina on yleistynyt, että uutisia luetaan pääosin verkosta. Kaikilla lehdillä on oma verkkoportaali, josta voi käydä lukemassa uutisia ja osallistumassa niihin liittyvään keskusteluun. Itä-Suomessa varsinkin KalPan ottelut kiinnostavat, sillä onhan kyseessä alueen tunnetuin joukkue. KalPa on pelannut liigassa jo pitkään ja saavuttanut muun muassa kaksi hopeamitalia sekä yhden pronssimitalin Liigassa. Urheilu-uutiset kertovat KalPan viimeisimmät käänteet joka päivä.

KalPan ottelut | Niiralan montussa tavataan

Urheilu-uutiset kertovat sinulle KalPan tulevat ottelut sekä ottelutulokset. KalPa pelaa kotiottelunsa Olvi Areenalla, joka on tunnettu perinteisesti myös Niiralan monttuna. Yli 5000 katsojaa vetävä halli on kunnostettu nykyaikaiseksi ja siellä on monenlaisia palveluita, kuten ravintoloita.

Uutisia seuraamalla saat tietoosi myös sen, milloin seuraava peli pelataan. Otteluja mainostetaan yleensä eri kanavissa ja samalla voit tarkistaa, mistä voi ostaa lippuja otteluun. Useilla lipunmyyntipalveluilla on käytössä myös seuranta, josta näkee helposti sen, onko otteluun ylipäätään saatavissa lippuja. Siksi kannattaa olla aikaisin liikenteessä ja seurata uutisointia aktiivisesti.

Urheilu-uutiset

Urheilu-uutiset kattavasti

Jääkiekon lisäksi Suomessa urheillaan muissakin lajeissa. Esimerkiksi Kuopiossa järjestetään monenlaisia talviurheilutapahtumia. Puijo on varmasti tuttu paikka ainakin nimeltään monelle suomalaiselle. Siellä on järjestetty jopa kansainvälisesti merkittäviä urheilutapahtumia jo pitkään. Nykyään alueella järjestetään muun muassa hiihto- ja mäkihyppykisoja. Kilpailuista ja niiden tuloksista voi lukea urheilu-uutisista.

Koko Suomi liikkuu ja liikkeellä on monenlaisten lajien harrastajia. Itä-Suomen uutiset kertoo myös urheilu-uutisia muun muassa suunnistuksesta, jalkapallosta sekä muista lajeista, joita maassamme aktiivisesti harrastetaan. Niin naisten kuin miesten urheilu käydään läpi kattavasti niin urheilijoiden haastatteluiden kuin tulosten puolesta. Kuopion lisäksi urheillaan monissa muissa alueen kaupungeissa, kuten Joensuussa, Mikkelissä ja Savonlinnassa.

Urheilu-uutiset | Luettavissa monipuolisesti

Urheilu-uutiset

Urheilu-uutiset on luettavissa kaikenlaisilla laitteilla. Nykyään mobiililaitteet ovat suosittuja ja niitä käytetään varsinkin uutisten lukemiseen. Itä-Suomi on laaja alue, joten mobiiliverkkojen merkitys on keskeinen ihmisten välisessä tiedonvälityksessä. Nykyään uutiset voi lukea puhelimella tai tabletilla helposti vaikkapa metsäretkeilyn ohessa. Suomessa on nopea ja kattava mobiiliverkko, jonka nopeudet ovat hyvät jopa keskellä korpea. Tilaamalla jonkin lehden pääset nauttimaan myös sen uutisista heidän omassa sovelluksessaan, mikäli lehdellä vain on sellainen käytössä.

Lehtien verkkopalvelusta voi nähdä uutisten lisäksi tulokset. Jääkiekko otteluiden tulokset julkistetaan heti otteluiden jälkeen myös lehtien toimesta. Lisäksi jotkin lehdet saattavat ylläpitää liveseurantaa otteluiden ja kisatapahtumien osalta. Yleensä varsinkin paikallislehdet ovat kiinnostuneita kaupunkinsa urheilutapahtumista. Jos et pääse paikan päälle seuraamaan otteluiden tai kisojen tapahtumia, voit seurata niitä puhelimella verkon välityksellä.