Siirry suoraan sisältöön
Home » Blogi » Imatrankosken konditoria tarjoilee herkut

Imatrankosken konditoria tarjoilee herkut

  • tehnyt
Imatrankosken konditorian kakut maistuvat.

Jos etsit kodikasta paikkaa ja palvelevaa perheyritystä, on Imatrankosken konditoria juuri oikea paikka tutustua erilaisiin herkkuihin. Eikä siellä tarjoilla pelkkiä herkkuja vaan päivällä voi käydä nauttimassa erinomaisen lounaan, joka on salaatti tai keitto. Kesän tullessa kahvitauon voi pitää viihtyisällä terassilla, josta avautuu näkymä suoraan kävelykadulle. Tarjolla on myös erilaisia tapahtumia eikä vierasta ole sekään, että tarvittaessa juhlatarjoilut syntyvät käden käänteessä.

Lounasta tyyliin Imatrankosken konditoria

Lounasta on tarjolla perinteisesti maanantaista perjantaihin. Tarjolla on päivän salaatti tai vaihtoehtoisesti keitto. Tämä mutkaton lounaspaikka tarjoilee joko keiton pienellä salaatilla tai salaatin pienellä keitolla. Ja jos on kiire paikasta toiseen, voi ruuan ottaa mukaansa eli palvelukonseptissa on myös take away. Keittoja on tarjolla monipuolisesti pinaattikeitosta jauhelihakeittoon sekä lohikeittoon. Salaatit puolestaan ovat ruokaisia savulohesta broileriin fetasalaatista kana-caesarsalaattiin.

Imatrankosken konditorian tarjoilut ovat hyvä vaihtoehto muille lounaspaikoille. Vaikka Imatran ravintolat tarjoavatkin melkoisia herkkuja, mutta konditoriatuotteiden lisä tuo aina vaihtoehtoja sekä kotiin tai tuliaisiksi voi aina ostaa kotoisia pullia tai miksei myös herkullisia munkkeja. Jos suolaista tekee mieli, niin veden tuo kielelle piirakat, täytetyt sämpylät sekä croissantit. Mielikuvitus ei lopu kesken, joten tuotteet vaihtuvat usein, joten kannattaakin käydä kurkkaamassa tarjontaa useamminkin.

Juhlahetkiin tarjoilut

Jos sinulle on tulossa juhlat, kannattaa kysyä, mitä konditorialla on mielessä niitä varten. Tilauksesta heiltä on saatavissa maistuvat täytekakut tai herkulliset voileipäkakut sekä monet muut kahvipöydän herkut. Jos juhlat ovat pienemmät etkä halua pitää niitä kotona, on mahdollisuus järjestää konditorian tiloissa pienimuotoiset tilaisuudet. Ja muuten,  tämän lisäksi heti aamusta voi käydä aamupalalla. Kuten heidän sloganinsa sanoo: ”Kaikk on kondiksessa, tuu siekii!”. Joten eiköhän lähdetä!

Avainsanat: