Siirry suoraan sisältöön
Home » Blogi » Kiuruveden iskelmäviikko ilahduttaa iskelmämusiikin ystäviä

Kiuruveden iskelmäviikko ilahduttaa iskelmämusiikin ystäviä

  • tehnyt
Kiuruveden Iskelmäviikko on paikka, jossa pääset kuulemaan taitavia muusikoita.

Kiuruveden iskelmäviikko tarjoaa laajasti ohjelmaa iskelmämusiikin ystäville. Ohjelmaa on kokonaisen viikon ajan ja ohjelma ei rajoitu pelkästään konsertteihin. Iskelmäviikoilla myös kilpaillaan laulajien ja musiikin tekijöiden kesken sekä tanssitaan. Iskelmäviikon järjestävät ovat huomioineet karavaanarit ja iskelmäviikko tarjoaakin niin heille, kuin muullekin yleisölle, yhteisöllistä ja mukavaa yhdessäoloa musiikin parissa vuodesta toiseen. Tapahtuma saanee jatkoa myös tulevina vuosina.

Mitä Kiuruveden iskelmäviikko tarjoaa?

Iskelmäviikon aikana ehditään kilpailla laulajien, sanoittajien ja säveltäjien kesken. Sarjoina ovat miesten ja naisten sarjat sekä iän mukaan osallistujat jaetaan IskelmäMestarit ja SenioriMestarit luokkiin. Sanoittajat ja säveltäjät kilpailevat omassa luokassa, jossa kilpailun voittaa kaunein iskelmäsävelmä. Tanssi liittyy läheisesti iskelmäkulttuuriin ja iskelmäviikolla onkin mahdollisuus osallistua tanssiopetukseen. Esiintyjiä unohtamatta, tasokkaista konserteista pääsee nauttimaan koko viikon ajan pitkin päivää.

Itä-Suomi tarjoaa upeita maisemia ja paikalle onkin mukava saapua asuntoautolla- tai vaunulla. Iskelmäviikkojen karavaanarialue on sijoitettu pitkin kaupunkia karavaanarialueiksi sopiville alueille. Alueet ovat lähellä itse tapahtuma-aluetta ja matkan voi taittaa vaikka kävellen. Kuorrevirran alue on aivan vesistön lähellä ja tarjoaa näin ollen hienot maisemat. Iskelmäviikon jälkeen reissua voi jatkaa kierrellen itäisessä Suomessa.

Paljon koettavaa ja nähtävää

Kiuruveden iskelmäviikolla nähtävää ja koettavaa on niin paljon, että ajan saa varmasti kulumaan kuin siivillä. Iskelmäviikko on saavuttanut suuren suosion ja vuonna 2022 tehtiinkin yleisöennätys. Jos et vielä ole iskelmäviikoilla käynyt ja iskelmämusiikki on lähellä sydäntäsi, suosittelen ehdottomasti tulemaan paikan päälle tutustumaan tapahtumaan!